SEKRETESSPOLICY

ALEQUI Equestrian AB integritetspolicy

Denna sekretesspolicy beskriver hur din personliga information samlas in, används och delas när du besöker eller gör ett köp från www.alequi.com (”webbplatsen”).

PERSONLIG INFORMATION VI SAMLAR

När du besöker sajten samlar vi automatiskt information om din enhet, inklusive information om din webbläsare, IP-adress, tidszon och några av de cookies som är installerade på enheten. När du surfar på sidan samlar vi dessutom information om de enskilda webbsidorna eller produkterna som du ser, vilka webbplatser eller söktermer som du hänvisade till webbplatsen och information om hur du interagerar med webbplatsen. Vi hänvisar till denna automatiskt insamlade information som ”Enhetsinformation”.

När du köper från webbplatsen samlar vi information som ditt namn, var du bor, din e-postadress och information om ditt kreditkort.

Vi samlar bara in personuppgifter som du personligen ger oss när du beställer en produkt.

Vi samlar in följande information:

– Namn och adress
– Telefonnummer
– Faktureringsinformation
– E-postadress
– Betalningsinformation
– IP-adress

Vi kommer alltid att överväga en säker och säker behandling av dina personuppgifter högsta prioritet. Vårt mål är att noggrant följa alla regler och bestämmelser om skydd av dina personuppgifter. Denna policy skiss är utformad för att hjälpa dig på olika sätt; som förtydligar vilken information vi samlar och hur den informationen används. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller problem angående behandlingen av din information.

För att analysera och förbättra våra tjänster behandlas följande information:
-Köp och användargenererade data
-Tekniska data om enheter
-Information om din aktivitet på vår hemsida

ALEQUI Equestrian AB (svenskt organisationsnummer 559171-4869) är registeransvarig för de personuppgifter du lämnar till oss och ansvarar för dina personuppgifter enligt gällande dataskyddslag.

Vem delar vi dessa uppgifter med?

Leveransleverantörer
För att uppfylla syftet med vår behandling av din personliga information delar vi dina personuppgifter med företag som tillhandahåller tjänster till oss, till exempel: för att behandla sändning och leverans av dina föremål. Dessa företag kan endast behandla dina personuppgifter enligt våra uttryckliga instruktioner och kan inte använda din information för något annat syfte.

Betalningsserviceleverantörer
För att hantera betalningar via webbplatsen använder vi olika betaltjänster. Betalningsleverantören ansvarar för sin egen hantering av din personliga information och har separata villkor som gäller för dem. Information om deras förhållanden och hantering av dina personuppgifter kan hittas när du väljer vilken betalningsmetod som ska användas på webbplatsen.

Cookies
Vi använder cookies för att optimera vår hemsida och din upplevelse att besöka den.

Radera din information från vår databas
Du är alltid välkommen att kontakta oss via e-post på info@alequi.com om du vill veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter eller be om att din lagrade data raderas.