LÄDERVÅRD

Våra produkter är tillverkade av läder i hög kvalitet och sys för hand. De är även försedda med ett skyddande och vårdande vax. För att din lädervara ska hålla länge och bli vackrare med tiden är det viktigt med korrekt och varsam skötsel:

  1. Rengör lädret genom att ta bort smuts eller damm efter varje användning med vår premium lädertvål. Detta tar bort eventuell smuts och håller lädret mjukt. Polera med en ren handduk för extra fin finish.
  2. När lädret är rengjort rekommenderar vi vårt premium läderbalsam, särskilt efter extrem svettning, då salt från svett torkar ut lädret.
  3. Vi rekommenderar även att du använder ett oljebaserat smörjmedel några gånger om året vid behov. Vi erbjuder en premium läderolja som ger tillbaka lädrets lyster. Tänk på att ljust läder kan bli mörkare av infettning och oljning.

KRISTALLVÅRD

Håll ditt pannband rent och snyggt för att bevara kristallernas glans, vi rekommenderar att man polerar dem efter varje användning med en mjuk trasa.

  1. Efter användning: skölj omedelbart i varmt vatten med lite tvättmedel.
  2. Skölj sedan med vatten och torka omedelbart för att undvika vattenfläckar.
  3. Polera lätt med en ren och mjuk trasa.

Tänk på att pannbanden är gjorda för hand och att metallhållaren därför kan öppnas under rengöring. Om de öppnas rekommenderas att böja tillbaka dem försiktigt.

ALEQUI's LÄDERVÅRD

SHOPPA

ITALIENSKT LÄDER FRÅN TOSKANA

UTFORSKA